Zoals jullie weten zijn wij met het bestuur en  Technische commissie heel hard bezig geweest om naar aanleiding van de besluiten van het kabinet op 21 april te zorgen dat we de trainingen voor de jeugd weer kunnen hervatten. Ik ben blij te kunnen melden dat het plan wat we gemaakt hebben door alle instanties is goedgekeurd en dat we per 5 mei de trainingen voor de jeugd weer kunnen hervatten. Deze trainingen zijn vrijwillig maar we hopen dat de meesten staan te popelen om weer even te kunnen  trainen.

Uitzonderingen zijn de A1, B1 en C1, deze zullen 11 mei starten. We gaan starten met 1x per week trainen volgens het schema trainingstijden te vinden op deze site. Om deze trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen is er een protocol opgesteld waar alle leden zich aan dienen te houden. Dit protocol is te vinden op de site. Ook zal er op elke trainingsavond een velddienst aanwezig zijn om de uitvoering van het protocol te bewaken en in goede banen te leiden. Als er toch op enig moment een onduidelijkheid in het protocol mocht ontstaat dan is het besluit van de velddienst op dat moment leidend. Al met al zijn we heel blij dat we weer kunnen trainen met de jeugd. We hopen dat de Senioren snel zullen volgen.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze mail dan kunt u contact opnemen met: Bert Feenstra – bert@vzod.nl of Anja Vermeulen – anja@vzod.nl. We wensen jullie weer veel trainingsplezier. Het Bestuur