Vrijwilligerstaken via KNKV Wedstrijdzaken Applicatie

Vanaf maart 2017 worden de vrijwilligerstaken voornamelijk gefaciliteerd via de KNKV Wedstrijdzaken App. Dat is een applicatie van de softwareleverancier van de KNKV. Deze verandering in werkwijze vereist wat uitleg. Veel van onze leden, voornamelijk spelers, coaches en scheidsrechters, maken al gebruik van de applicatie. Maar nog niet iedereen heeft de app en ook niet alle leden kunnen van de app gebruik maken. Het is goed om te weten dat als jij geen gebruik kunt maken van de applicatie, of als je het moeilijk vind om deze te gebruiken dat je altijd het aanmeld formulier op de website mag gebruiken!

Waar kan ik de KNKV Wedstrijdzaken App vinden?

Download de KNKV Wedstrijdzaken App nu voor iOS en Android.

Wie kunnen er gebruik maken van de KNKV Wedstrijdzaken App?

Je kunt gebruik maken van deze applicatie als je een spelend lid bent of als je als ouder/verzorger beschikt over inloggegevens van een spelend lid.

Kan ik mij als ouder aanmelden voor een vrijwilligerstaak?

Ja je kunt dan inloggen met de gegevens van het kind dat spelend lid is. Heeft u meer kinderen die lid zijn van VZOD? Dan stellen we het op prijs als je voor alle vrijwilligersdiensten het account gebruikt van één kind, bij voorkeur het jongste lid.

Kan ik als niet spelend lid aangewezen worden op een vrijwilligerstaak?

Ben je een niet spelend lid van VZOD en wil je op jouw eigen naam aangewezen worden op één van de vrijwilligerstaken? Dan kun je met het formulier contact opnemen met de coördinator, dat formulier is te vinden in het hierboven staande tabblad genaamd “Inschrijven zonder KNKV Wedstrijdzaken App”. Die gaat vervolgens kijken of jouw voorkeur nog beschikbaar is en zal je vervolgens indelen. U ontvangt dan automatisch een e-mail op het bij de ledenadministratie bekende e-mailadres.

Hoe registreer ik mij voor de KNKV Wedstrijdzaken App?

Je kunt alleen inloggen/registreren in de KNKV Wedstrijdzaken App als je een spelend lid bent. Klik hier voor de handleiding. Je moet je registeren met het e-mailadres dat al bekend is bij onze ledenadministratie.

Ik weet mijn bij de administratie bekende e-mailadres of lidnummer niet

Je moet je registreren met het bij de ledenadministratie bekende e-mailadres en lidnummer. Weet je niet welke dat zijn? Neem contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@vzod.nl.

Hoe meld ik mij aan voor een vrijwilligerstaak?

Klik hier voor de handleiding voor het aanmelden als vrijwilliger via de KNKV Wedstrijdzaken App. Dit is alleen mogelijk voor spelende leden. Bent u geen spelend lid, gebruik dan het aanmeldformulier op deze pagina.

Hoe weet ik of ik ben ingedeeld voor een vrijwilligerstaak?

Als je je hebt aangemeld of bent ingedeeld dan is dat in het programma overzicht te zien in de KNKV Wedstrijdzaken App, klik hier voor uitleg over de icoontjes. Je ontvangt ook een e-mail ter herinnering op het e-mailadres dat bekend is bij onze ledenadministratie (dat is hetzelfde e-mailadres als dat in de KNKV Wedstrijdzaken App staat). Ook verschijnt jouw naam, of dat van jouw kind op de pagina van de desbetreffende vrijwilligerstaak op vzod.nl.

Ik zie helemaal geen vrijwilligerstaken in mijn KNKV Wedstrijdzaken App!

Er zijn twee manieren om de vrijwillgerstaken zichtbaar te maken in het programma. Zorg dat je in het menu naar “Programma” navigeert en klik vervolgens op het icoontje van het oogje. Zorg dat “Vrijwilligerstaken” daar is aangevinkt.
Normaal gezien zie je dan alléén de taken waarop je al bent ingedeeld. Wil je ook de taken zien die nog beschikbaar zijn, zodat je je via de app kunt aanmelden? Ga dan in het menu naar “Vrijwilligerstaken” en dan “Mijn taken” om de taken aan te vinken. Klik hier voor een handleiding. Je kunt dit daarna gewoon weer uitzetten en dan zie je alleen de taken waarop je bent ingedeeld.

Help! Ik krijg heel veel vrijwilligerstaken in mijn programmaoverzicht te zien!

Als je in jouw programma overzicht heel veel vrijwilligerstaken te zien krijgt is dat onhandig, ook omdat je misschien de programma ook nog synchroniseert met jouw agenda. Waarschijnlijk zie je de taken die nog leeg zijn of zelfs die taken waar anderen op zijn ingedeeld, klik hier voor uitleg over de icoontjes. Om die weg te halen kun je in het menu onder “Vrijwilligerstaken” en dan “Mijn taken” de taken deactiveren door het vinkje weg te halen. Je programma geeft dan alleen nog de taken waarop je bent aangewezen weer. Klik hier voor een handleiding.

Ik wil mijn vrijwilligerstaak ruilen, kan dat?

Jazeker, en dat kun je helemaal zelf doen! Je kunt jouw taak openstellen om te ruilen, als iemand anders deze dan overneemt is je taak definitief geruild. Tot die tijd ben je zelf verantwoordelijk. Ga dus zelf op zoek naar iemand die jouw voor ruilen aangeboden vrijwilligerstaak over wil nemen.Klik hier voor de handleiding waarin je kunt vinden hoe je moet ruilen. Om een taak over te nemen moet je de vrijwilligerstaak zichtbaar maken, ga daarvoor in het menu naar “Vrijwilligerstaken” en dan “Mijn taken” om de taken aan te vinken. Klik hier voor een handleiding.

De volgende vrijwilligerstaken zijn ingedeeld. Voor openstaande taken kun je de KNKV Wedstrijdzaken App raadplegen.
 
De volgende vrijwilligerstaken zijn ingedeeld. Voor openstaande taken kun je de KNKV Wedstrijdzaken App raadplegen.
 
De volgende vrijwilligerstaken zijn ingedeeld. Voor openstaande taken kun je de KNKV Wedstrijdzaken App raadplegen.
 

Aanmelden Kantinediensten

Hieronder kunt u uw voorkeur opgeven. Aan het begin van het seizoen zullen de overgebleven diensten aangewezen worden door de kantinecommissie. Voor de goede orde herinneren we u eraan dat besloten is dat alle senioren en de ouders van de jeugdleden geacht worden hun steentje bij te dragen aan de bardiensten.

Wij hopen dat u allemaal weer mee doet, want het is een cliché, maar wel waar: vele handen maken licht werk.

Er is voor leden die niet gebruik kunnen maken van de KNKV Wedstrijdzaken App geen overzicht van de beschikbare diensten. Over het algemeen vallen de kantinediensten voor de trainingsavonden vallen op de dinsdag en donderdagavonden en de op zaterdag is er zowel kantinedienst als keukendienst gewenst.


Gebruik geen streepjes