Het KNKV heeft alle clubs gevraagd om te zorgen dat de leden een recente pasfoto in de KNKV-app hebben staan. De foto’s kunnen tot en met 27 november gewijzigd worden.

Opmerking bij het aanpassen van de foto’s:

Kies niet voor een vakantiefoto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams. Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan nog kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV-app:

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Maaike Heil via ledenadministratie@vzod.nl