Na drie weken lekker in training te zijn geweest, mocht de C1 afgelopen zaterdag tegen Fiks voor “het echie” het veld op. Vorige week werd een oefenwedstrijd winnend afgesloten, dat was het eerste duel sinds lange tijd. En dit smaakte naar meer voor de talentvolle groep. De C1 schoot vanmorgen snel uit de startblokken en stond al rap met 2-0 voor. Fiks wist tegen te scoren, maar daarna was het VZOD wat de klok sloeg. Er werden een heleboel kansen gecreëerd en gelukkig ook een heel aantal daarvan afgemaakt. Bij de rust stond het dan ook 4-1 voor VZOD C1. En na de rust ging de C1 vrolijk verder. De ene mooie aanval na de andere werd op de mat gelegd. Gelukkig waren er veel supporters die hiervan getuige waren en konden mee genieten van de spectaculaire acties. De tegenstander werd geen centimeter ruimte gegeven en konden na afloop geen blauw/zwart meer zien.  Ook verdedigend hield de C1 het potdicht. Er werd al lekker gepraat in de verdediging en zo kon de C1 elkaar coachen in het vak.  Uiteindelijk werd de wedstrijd met 9-1 gewonnen door de fanatieke C1. Volgende week gaan we naar Rijnsburg om tegen Madjoe te korfballen. Zij hebben ook hun eerste wedstrijd gewonnen, dus dat belooft een mooie pot te worden.