De zaaltrainingstijden staan ondertussen alweer even op de pagina van de Technische Commissie. Omdat een aantal teams niet kon trainen op de aangewezen tijdstippen, zijn er wat tijden gewijzigd. Dit heeft vooral gevolgen voor de D-, E- en F-jeugd en de A2. Kijk dus nogmaals goed na wanneer je moet trainen. Bij onduidelijkheden kun je de trainers raadplegen. 

Naast de trainingstijden zijn ook de tijden van de wedstrijden bekend. Bekijk nu in het programma of op je teampagina wanneer je moet spelen. Let erop dat de oefenwedstrijden alleen in het volledige programma zichtbaar zijn, dus niet op de teampagina’s. Binnenkort zullen ook de scheidsrechters worden ingedeeld op de wedstrijden, dus houd ook het scheidsrechtersprogramma goed in de gaten als seniorenspeler!

Het wedstrijdsecretariaat voor de senioren en junioren wordt tijdens de zaalperiode door Tom Teeuwen verzorgd. Je kunt je bij hem afmelden door te mailen of een appje te sturen. Let erop dat je alleen persoonlijk appt en er geldt: ‘Geen reactie = niet gelezen’. Voor de jeugd gaan de afmeldingen weer via de teamouders. Contactgegevens vind je op de pagina van de Technische Commissie. 

Vanaf 31 oktober starten we weer met trainen. Iedereen een sportief zaalseizoen gewenst!

De Technische Commissie