Het gaat nu toch echt gebeuren…. na 44 jaar gaat onze erevoorzitter Arie de Vos de sponsorcommissie verlaten. Om met zijn woorden te spreken: “Ik ben 81 en ik vind het wel mooi geweest”.

In 1980 stond Arie samen met Ad Verburg aan de wieg van een toen nieuwe commissie binnen onze vereniging. De zaken werden voortvarend aangepakt en op 7 januari 1984 was VZOD de eerste korfbalvereniging in Nederland die een wedstrijd speelde met shirtreclame. Zie onderstaand artikel uit het “Nieuws van de Dag”.

Door de jaren heen heeft Arie, door zijn vele contacten in Aalsmeer en omgeving, een grote bijdrage geleverd aan het vinden van sponsors. Met als resultaat de vele trouwe sponsors die wij nu hebben en waar wij als vereniging heel blij mee zijn.

Barbera de Vos doet al 16 jaar de facturatie namens de sponsorcommissie en ook voor haar zijn we op zoek naar een vervanger(ster). De sponsorcommissie bestaat uit trouwe leden, dat is fijn maar heeft ook een nadeel. We vissen vaak uit de bekende “sponsorvijver”. We zijn dus op zoek naar versterking en denken dan met name aan ouders van jeugdleden met zakelijke contacten die in een gezellige commissie een bijdrage willen leveren aan het financieel gezond houden van onze club.
Wellicht ter geruststelling: Je hoeft je niet op voorhand voor 44 jaar vast te leggen!

Wil je meer informatie neem dan even contact op met Albert Maarse of mail naar de sponsorcommissie. Vrijblijvend een vergadering bijwonen kan natuurlijk ook.

VZOD in Nieuws van de Dag

VZOD in Nieuws van de Dag