Afgelopen zaterdag is de nieuwe koelvitrine gepresenteerd door Wethouder Gertjan v.d. Hoeven, met hulp van Noëlla, Kim, Berber en Jurre, VZOD-pupillen. Onze voorzitter Anja bedankte de sponsor Zorg en Zekerheid, die het mogelijk maakte deze koelvitrine aan te schaffen.

Op alle competitiedagen zijn er diverse heerlijke gezonde broodjes verkrijgbaar bij VZOD. Alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn, blijven de hele dag vers in deze vitrine, een mooie en verantwoorde uitbreiding van onze keukenapparatuur. VZOD is dan ook erg blij met de sponsoring door Zorg en Zekerheid, waardoor het mogelijk werd deze vitrine aan te schaffen.

Dit sluit ook mooi aan bij de actie een half jaar geleden in het kader van het JOGG-project, om alle jeugdteams een krat met bidons te geven, om tijdens de wedstrijden het water drinken te stimuleren en nu wordt het assortiment in de kantine uitgebreid met gezonde broodjes.
Het officiële moment was er, door samen met Noëlla, Kim, Berber en Jurre en de wethouder stickers van “Zorg en Zekerheid” te plakken op de zijkanten van de koelvitrine, dit onder luid applaus.

Bekijk alle foto’s op de fotopagina.