Afgelopen zaterdagochtend 3 april vond de Welpendag ´Korfballen met bloemen` plaats op ons met bloemen versierde korfbalveld. Er kwamen maar liefst 40 kinderen die hebben genoten van spelletjes zoals aap voeren, hengelen, bloemen water geven en bloembollenrace. Alle kinderen werden ook nog geschminkt en er was een luchtkussen en draaimolen aanwezig (mogelijk gemaakt door Slagerij Gert Stronkhorst en Supportersvereniging Kudelstaart).

Een aantal ouders heeft gesproken met leden van de wervingscommissie en waren erg geïnteresseerd in onze vereniging. Wij hopen dan ook dat, zoals de voorzitter al zei in zijn voorwoord, we binnenkort nieuwe bloemetjes kunnen verwelkomen bij VZOD.

Aan het eind van de ochtend kregen de kinderen een ijsje en een VZOD-tasje gevuld met een pen, sticker, key-cord, infoboekje en uitnodiging voor de welpentraining op 17 april vastgeniet aan een zakje zonnebloempitten. Aan de zonnebloempitten zit ook een actie vast, want wie de grootste zonnebloem gezaaid heeft in zijn tuin ontvangt een verrassing. Alle mensen die geholpen hebben om deze dag mogelijk te maken: BEDANKT!