Omdat de nieuwe trainer/coach voor het a.s. seizoen, waar VZOD onlangs een akkoord mee bereikt had, een trainerscarrièreverbetering tegemoet kan zien bij één van de Nederlandse KL-verenigingen, moeten wij van ckv VZOD (Vooruitgang Zij Ons Doel) opnieuw op zoek naar een Hoofdtrainer (M/V) voor de selectie, en coach voor het eerste team. Trainersduo’s worden uiteraard ook uitgenodigd te reageren! 

VZOD is boeiende en bloeiende vereniging met een kleine 200 leden en beschikt over een prachtig mooie accommodatie met een tweetal kunstgrasvelden op een mooi sportpark in Kudelstaart, gemeente Aalsmeer. Zowel het eerste als het tweede team komen uit in de (reserve-)derde klasse.

Voor alle info en de volledige tekst van deze vacature klik je hier.

Van de nieuwe technische staf wordt verwacht dat zij het technische beleid mede vorm zullen gaan geven en uitvoeren. De hoofdtrainer zal de VZOD selectie twee maal in de week trainen en het eerste team op zaterdag coachen. Verder zal de hoofdtrainer van de selectie gevraagd worden de integratie van de junioren met de selectie gestalte te geven. Dit in samenspraak met de hoofdtrainer van de juniorenselectie. De vereniging hecht een grote waarde aan een optimale samenwerking met spelers, trainers en technische commissie en de wedstrijdsecretarissen. Maar ook saamhorigheid en gezelligheid binnen de vereniging zijn belangrijke speerpunten die VZOD een mooie vereniging maakt.

Via deze weg wordt gestreefd om binnen enkele jaren op een hoger niveau te korfballen. Belangstellenden, zij die zich herkennen in bovenstaande en deze uitdagende taak binnen de vereniging VZOD als een mooie uitdaging zien, worden gevraagd te reageren.

Voor verdere informatie en voor reacties kunt u terecht bij:

Gradus van Limpt jr. Voorzitter Technische Commissie gvanlimpt@online.nl tel: 06-41558505 of
Sietze Fokkema, voorzitter ckv VZOD, tel: 06-12990727. Mail: voorzitter@vzod.nl