Vorig jaar bleek het jeugdkamp helaas niets meer dan een sprookje te zijn. Dit jaar hopen we al jouw fantasieën werkelijkheid te kunnen maken. Het VZOD Jeugdkamp staat dit jaar namelijk helemaal in het teken van Disney! Wij zullen verblijven in het sprookjesbos van Hierden, niet ver van een fabelachtig kasteel. Het VZOD Jeugdkamp is dit jaar in het weekend van 18, 19 & 20 juni.

We roepen alle prinsen en prinsessen, dwergen, ogers, belle’s en beesten op voor een weekend van je dromen. (Daar zijn alle thuisscholingshelden en -heldinnen ook wel aan toe!)

Je kunt je vanaf dinsdag 11 mei aanmelden. Wees er snel bij! Dat kan je namelijk voordeel opleveren tijdens het kamp. We hopen natuurlijk dat alle spelers uit de F tot en met de B zich aanmelden. Aanmelden zal mogelijk zijn tot en met vrijdag 28 mei.

Als je je hebt aangemeld dan kan je gaan beginnen met het samenstellen van jouw Disney-outfit. Je kunt ook alvast gaan oefenen voor jouw act voor op de bonte avond. Vergeet ook niet al jouw teamgenoten te vragen of ze ook mee gaan!

Klik hier voor meer informatie voor de ouders over het VZOD Jeugdkamp 2021.

Groeten van de VZOD Jeugdkamp leiding: Arian, Caroline, Laura, Miriam, Paul, Ruben, Tom en Wouter.