Nog meer heugelijk nieuws bij VZOD/FIQAS. Nadat vorige week het kampioenschap in de derde klasse werd behaald, is met hoofdtrainer Frits Visser overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract. Volgend seizoen zal hij de selectie ook in de tweede klasse trainen en coachen. Niet alleen Visser, maar ook trainer/coach van het tweede selectieteam, Attie van Kooij heeft te kennen gegeven nog een jaar te zullen blijven.

Dit duo is ervan overtuigd dat VZOD/FIQAS goed kan presteren in de tweede klasse en dat dit niet eindpunt zal zijn. “Een vijfde jaar brengt nog veel uitdaging wat spel betreft en als de selectie daar ook zo over denkt zit het goed” aldus Frits Visser. De drive en motivatie om zich hier te laten gelden is aanwezig, niet alleen bij spelers, maar binnen de hele vereniging. Op 28 maart a.s. begint de veldcompetitie. Ook hier staan VZOD/FIQAS 1 en VZOD/FIQAS 2 bovenaan in de poule. De verwachtingen zijn hoog gespannen. De ‘dubbel’ is haalbaar en zou een fantastisch resultaat zijn. Alle seinen staan op groen voor opnieuw een spectaculair korfbalseizoen!

Voor het zover is zullen nog twee zaterdagen in de zaal volgen. Op 7 maart maken de junioren van VZOD A1 nog kans op het kampioenschap. Bij winst in de thuiswedstrijd tegen Haarlem A1 zijn zij zeker van de eindoverwinning in de 3e klasse B. De wedstrijd start om 14:15 in de Proosdijhal. Een week later, op 14 maart, kan ook VZOD C2 kampioen worden. Zij spelen dan om 14:10 thuis in de Proosdijhal tegen Groen Geel. De zelfde tegenstander treffen zij 7 maart eerst uit in Wormer. De spanning zit er nog volop in!