Op woensdag 22 april 2015 organiseert VZOD weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Vorig jaar was dit met ruim 200 kinderen en 76 teams een groot succes, dat we dit jaar minstens willen evenaren. Het toernooi wordt gehouden van 13.30 uur tot 19.30 uur; het eerste deel voor de onderbouw, vanaf 16.30 uur voor de bovenbouw. Om dit alles te kunnen doen, hebben we jouw hulp nodig.  Je begrijpt dat er in de voorbereiding maar ook op de dag zelf veel handen nodig zijn. We zoeken hulp voor de volgende taken:

– Begeleiding van de teams
– Kantinediensten
– Scheidsrechters voor de wedstrijden
– Scouten van talentjes
– Schminken tijdens het programma van de onderbouw
– PR taken: herinneringspakketje voor de kinderen samenstellen, verslag schrijven voor website en krant, foto’s van het toernooi maken
– EHBO
– Velddienst (beheer van materialen)
– …….

Heb je zin en tijd om ons te helpen, dan horen we dat graag. Je kunt je aanmelden via schoolkorfbal@vzod.nl maar ook Josine of Anja aanschieten. Vrijwilligerstaken op deze dag uitvoeren telt ook mee voor je maatschappelijke stage op school! Misschien een idee….

Verder willen we graag per school een oudercontactpersoon hebben. Dat is een ouder die bij deze school betrokken is en die voor het schoolkorfbaltoernooi onze ambassadeur wil zijn. Probeer kinderen, lerarenteam en ouders enthousiast te krijgen voor het toernooi. Je hoeft je niet bezig te houden met de organisatie vanuit school of VZOD, maar we houden je wel op de hoogte van alle communicatie, zodat je op tijd de juiste personen kunt benaderen. Ben je betrokken bij of actief in een basisschool in Aalsmeer of Kudelstaart, wil je hier meer over weten, informeer dan bij één van de commissieleden.

We horen graag van je,
Commissie schoolkorfbal
Josine Verburg, Jessica Zijerveld, Jessica Venema, Esther Venema, Jan Venema, Maaike Heil, Tom Teeuwen, Anika van Os en Anja Vermeulen