Het VZOD sportcomplex raakt steeds voller in de komende weken, en daar zijn we blij mee!

Vorige week zijn de trainingen voor de pupillen gestart, deze week gaan ook de aspiranten en junioren weer trainen. Benieuwd hoe de ‘1,5 meter trainingen’ zullen uitpakken…  Na de versoepeling van maatregelen die afgelopen week zijn aangekondigd mogen ook de senioren gaan starten met trainen; zowel de selectie als het derde gaan binnenkort van start.

Voorlopig traint elk team 1x per week. Er zijn regels gesteld voor het maximum aantal spelers op een veld en door de tijden die tussen de trainingen gepland zijn om geen samenloop te creëren, is er niet meer ruimte voorlopig. Maar dat geeft niet, we zien bij de kinderen al dat ze veel plezier hebben op het veld! Vanaf maandag zal ook Solidoe weer aanwezig zijn bij VZOD, op maandag, dinsdag en donderdag. Zij mogen als eerste genieten van de nieuw ingerichte kantine!

Nieuw is de aanwezigheid op dinsdag- en donderdagavond van badmintonvereniging Volant. Tot voor kort speelden zij in De Proosdijhal, dat kan voorlopig nog niet. Daarom starten zij met airbadminton op het grasveld van ons sportcomplex. Op beide avonden trainen zij van 19.00 – 21.00 uur, op dinsdag de jeugd en op donderdag de senioren.  De badmintonvelden zijn neergelegd voor de blokhut. Als Volant er zelf niet is, mogen deze velden ook gebruikt worden door andere gebruikers zoals Solidoe. Mooi dat ons sportcomplex zo optimaal gebruikt kan worden. Welkom aan de leden van Volant, we hopen dat jullie je thuis voelen bij ons!