5 september, W&P is een commissie die als taak heeft ideeën te ontwikkelen om leden te werven maar ook te behouden.

Is schoolkorfbal er om leden te werven, evenals een welpenochtend, het familietoernooi en schutters-toernooi zijn er om de leden te behouden…dat er ook niet V.Z.O.D.-ers bij zijn verhoogt de gezelligheid. En wie weet komen die nog eens terug omdat een korfbal-vereniging toch wel leuk is vanwege de sport, maar zeker ook vanwege de sfeer.
Vrijdagavond 2 september zijn we gestart met het jaarlijkse schutterstoernooi. Ja, jaarlijks, want wij willen aan het begin van elk seizoen dit toernooi houden als start, zoals we het familietoernooi als afsluiting doen.

De opkomst was niet zo groot: het is de eerste keer en sommigen zijn nog op vakantie of hadden andere bezigheden. Maar deze mensen hebben wel wat gemist. Bij een lekkere temperatuur hebben 16 koppels 3x 10 minuten op een afstand van 7,5 meter op de korven geschoten. Het ging zeer fanatiek en sommige koppels, waar je het niet van verwacht, zijn zeer hoog geëindigd. De sfeer was ook uitstekend . Het bestuur was ook goed vertegenwoordigd: voorzitter, penningmeester,secretaris en pr-man schoten of hun leven ervan afhing.en tc-voorzitter hield keurig de standen bij, zodat iedereen in hun rustpauze konden zien of ze een kans maakten op de wisselbeker.Kortom: het was een gezellige avond! Eindelijk staan ook de foto’s op de site. Kijk hier >>>

Uitslag vanaf halve finales:
Ina en Annet 1 11 – 10
Diana en John 2 10 – 11
Bertus en Jan 1 26 – 12
Marcel en Carola 2 12 – 26

Finale :
Bertus en Jan 1 24 – 14
Ina en Annet 2 14 – 24

Toch knap van de koppels met een niet-korfballer of oud-korfballer om zo hoog te eindigen. En natuurlijk de felicitaties voor Bertus en Jan. Voor Bertus niet de eerste keer : bij zijn eigen kluppie en later met Martijn Roos in een toernooi met hoog geklasseerde spelers.

Bertus en Jan: de wisselbeker is voor jullie en volgend jaar mogen jullie je best doen om hem weer in handen te krijgen. Bertus en Jan hebben deze avond in totaal 122x gescoord!!!!!!!!!

Iedereen bedankt voor het slagen van dit schutterstoernooi.