16 december, Op woensdag 28 november zijn in de overvolle kantine van De Meerlanden cheques uitgereikt aan bijna tachtig goede doelen en verenigingen. Tijdens een feestelijke uitreiking hebben zij een bijdrage ontvangen uit het Meerlandenfonds, dat het afvalbedrijf ter ere van haar 10-jarig bestaan heeft ingesteld. De cheques zijn overhandigd door het bestuur van het Meerlandenfonds en door burgemeesters en wethouders van verschillende gemeenten. Ook VZOD mocht uit handen van wethouder Overbeek een cheque ter waarde van � 1000,- ontvangen. VZOD zal dit geld gebruiken voor de aanschaf van nieuwe Dug-outs langs het veld.

“De Meerlanden heeft gekozen voor een fonds voor goede doelen en verenigingen omdat deze organisaties voor de samenhang in een gemeenschap zorgen. Je ontmoet er je vriendje of vriendinnetje, leert er in teamverband presteren of zet je met lotgenoten in voor het goede doel,” aldus Ger de Jong, directeur van De Meerlanden.

VZOD is het Meerlandenfonds zeer dankbaar voor deze gift en zal zorgen dat de spelers en coaches voortaan weer beschut tegen weer en wind kunnen plaatsnemen langs het veld.