Maar liefst 55 kinderen hebben zich opgegeven voor het VZOD Jeugdkamp 2016. Na vorig jaar de hele wereld te hebben gezien, richten wij ons dit jaar op Hollywood! VZOD Goes To Hollywood! De set staat in Leusden net als voorgaande jaren en de opnamedagen voor deze movie zijn 17, 18 en 19 juni. Weet jij al als welke filmster jij meegaat in de bus en welke act je doet op de Bonte Avond. Ga je als James Bond, de Hulk of toch als Minion?

Vertrek

De rode loper wordt uitgelegd op vrijdag 17 juni. De eerste VIP’s zijn welkom om 17:30 uur. We vertrekken om 18:00 uur met de Sterrenbus. Voor de terugweg hebben de ouders wel of niet aangegeven te kunnen rijden. Indien u tot de rijders behoord: om zondag 16:00 uur wordt u verwacht in Leusden. We gaan weer een blog bijhouden, zorg ervoor dat u een VZOD account heeft op deze site. De (huidige) B1, C1, C2 en de D1 moeten dit jaar hun fiets meenemen op kamp. Met name wegens ruimtegebrek een paar regeltjes/aandachtspunten:

  • REKKEN/BAKKEN/MANDEN op de fiets zijn VERBODEN. Dan kunnen we de fiets helaas niet meenemen, omdat het simpelweg niet past….
    Dus ingeval van een rek dus 2 opties: het rek eraf halen, of een andere fiets meenemen ;-)
  • Zorg dat de banden goed opgepompt zijn. (geef evt. een plaksetje mee)
  • Kom lekker op tijd bij het verzamelen vrijdag, dan kunnen we meteen beginnen met inladen van de fietsen

De paklijst met de befaamde checklist staat op de jeugdkamp pagina. Tot vrijdag!