Het VZOD jeugdkamp is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Een combinatie van (jeugd)trainers, leden van de cna en ervaren VZOD jeugdkamp leiders organiseren drie dagen van sport en spel op locatie voor alle jeugdleden. Leuk feitje, bijna alle jeugdkamp leiders zijn zelf als kind ook al mee geweest op jeugdkamp.

Vertrek heenreis

We zullen op vrijdag om 17:45 verzamelen bij het clubhuis, om daarna met de grote bus richting Leusden te gaan. We zullen vrijdag niet eten op het kampterrein, zorg dat je wat gegeten hebt voordat je de bus in stapt! Voor de terugreis willen wij graag een beroep doen op de ouders, komt u uw superheld of slechterik weer ophalen?

Vertrek terugreis

We vertrekken op zondag om 16:00 uur vanuit het YMCA Tentenkamp in Leusden, je bent als rijder vanaf 15.30 uur welkom. Het adres is Paradijsweg 4, 3832 GT Leusden. We verwachten dat de eersten vanaf 17.15 uur weer terug zijn bij het clubhuis.

Bijdrage

De bijdrage voor het kamp is dit jaar €60,00 per kind. De penningmeester ontvangt dat bedrag graag op rekeningnummer NL64RABO0300109822 onder vermelding van Jeugdkamp 2024+ de naam van het kind.

Twijfels, vragen of opmerkingen?

Heb je twijfels over het aanmelden van jouw kind? Dat kunnen we best voorstellen, onze ouder contactpersonen Ruben en Caroline gaan daarom graag met je in gesprek. We hebben alles al een keer meegemaakt en willen graag kijken of we eventuele zorgen kunnen wegnemen. We zouden het zonde vinden als jouw kind zich niet zou aanmelden. Ruben en Caroline plannen graag een gesprek met je in of beantwoorden eventuele vragen. Stuur even een e-mailtje naar jeugdkamp@vzod.nl.

Contact tijdens het kamp

Tijdens het kamp kan er voor calamiteiten telefonisch contact opgenomen worden met oudercontactpersonen Ruben Maat (06-30951467), Ivana van Limpt (06-57589976) en Caroline Oostveen (06-29331419).  Groeten van de VZOD jeugdkamp leiding: Ivana, Jeffrey, Ruben, Caroline, Joëlle, Lisa, Tessa, Maarten, Isabella en Thyra.