Taart en medailles voor kampioensdames

7 maart, Een spannende wedstrijd zou de beslissing moeten brengen in de vraag of de dames van de FV1 zich, net als de dames van Badhoevedorp FV1, zaal-kampioen mochten noemen. Op de volle tribune zat iedereen in spanning, maar de meiden van Bart leken hier totaal geen last van te hebben. Shewa, Joyce, Hanna, Loretta en Miriam spelden een ontspannen wedstrijd en terwijl in de rust nog een bescheiden 2-1 op het bord stond kwamen ze in de tweede helft pas goed op gang.

De tegenstander, het uit Mijdrecht afkomstige Atlantis, had geen schijn van kans tegen deze meiden en met een prachtige 7-1 eindstand kon scheidsrechter Cor op de fluit blazen. Van voorzitter Sietze Fokkema kregen de dames een bos bloemen en een medaille.