VZOD/FIQAS 1 reisde af naar Haarlem voor de tweede competitiewedstrijd. corona een verkorte competitie met alleen een promotieregeling. De eerste helft was voor de Kudelstaarters uiterst teleurstellend, Haarlem profiteerde van het fouten festival van VZOD/FIQAS en de thuisclub sloot de eerste helft af met een 7-4 voorsprong. VZOD/FIQAS 1 hervond zich halverwege de tweede helft en in een spectaculair slot wist het toch te winnen met 13-15. Binnen 11 minuten stond VZOD/FIQAS met 4-1 achter. Joëlle Heil scoorde van afstand de aansluitingstreffer, 4-2. Maar Haarlem bleef scoren en liep uit via 6-2 naar een ruststand van 7-4. De start van de tweede helft leek een kopie van de eerste helft te worden. Haarlem speler Jeroen Spier was een ware plaag voor de Kudelstaarters, door in totaal achtmaal te scoren. Zo keek VZOD/FIQAS in de 40e minuut tegen een 11-6 achterstand aan. VZOD/FIQAS richtte zich op en dat resulteerde in meer overtuiging in de afwerking en ook verdedigend werden nu wel de juiste keuzes gemaakt. Doelpunten van Arian Maat en Josine Verburg brachten de spanning weer terug, bij een stand van 11-10 in de 45e minuut. Haarlem scoorde nog wel, 12-10, maar een ontketende Josine Verburg trok met twee afstandsschoten de stand gelijk, 12-12. Haarlem kwam nog wel op voorsprong 13-12. Maar in de slotfase was het weer Arian Maat die de gelijkmaker scoorde 13-13. In de slotminuten was het Josine Verburg die met twee doelpunten de eindstand bepaalde op 13-15. VZOD toonde na een dramatisch eerste helft, karakter en de overwinning was een prachtige teamprestatie. Doelpunten VZOD/FIQAS; Josine Verburg 9x, Arian Maat 3x, Joëlle Heil, Eric Spaargaren en Vincent Algra 1x.