Afgelopen zaterdag was de return van VZOD tegen GKV in den Haag. De wedstrijd begon met een minuut stilte voor een jong overleden clublid. Daarna begon de wedstrijd met een op revanche belust GKV met de spelers die de week ervoor op vakantie waren. De eerste helft kwam VZOD/FIQAS vrij snel op achterstand. Vooral Thomas van der zwaard had het geregeld aan de stok met zijn heer. Na 10 minuten keek VZOD/FIQAS dan ook tegen een achterstand aan van 7-2. Wel werd er in de eerste helft nog een aantal keer gescoord door Josine Verburg en Arian Maat en ook Vincent Algra wist nog te scoren. Echter VZOD/FIQAS ging de rust in met een achterstand van 15-7. Na de rust wist  VZOD/FIQAS zich een tijdlang op een 18-8 achterstand te houden maar ook in dit tweede gedeelte van de wedstrijd bleek GKV te sterk voor de Kudelstaarters. Wel werden er nog een paar mooie punten gescoord door Laura Viet , Joëlle Heil en Josine Verburg maar de uiteindelijke eindstand was helaas een 25-11 in het voordeel van GKV. Aankomend weekend wordt er bij VZOD een actie op touw gezet om een  doelpunten te sponseren voor giro 555 om Oekraïne te helpen. Wij hopen dat vele meedoen om zo als sportvereniging toch een beetje bij te kunnen dragen.