Zaterdag 13 mei speelden de F1 pupillen van VZOD thuis tegen KIOS F1 uit Nieuw Vennep. De korfballers begonnen sterk aan de wedstrijd maar moesten al snel in KIOS hun meerdere erkennen.  Zij scoorden tegenwind maar liefst 8 doelpunten in de eerste helft terwijl er aan de kant VZOD slecht 1 punt gemaakt werd. Pure pech? We hadden kansen genoeg maar de ballen gingen er niet in.

In de rust gaf coach Suzan de spelers een peptalk, blijf er voor gaan! Aalles is nog mogelijk! Wie weet lag het wel aan de paal? De tweede helft word er gewisseld van kant, dus wellicht ging het nu wel lukken? De jongens en meiden van VZOD hadden de strijd nog niet opgegeven en ja hoor,  de doelpunten vielen nu wel. VZOD raakte het ene na het andere schot. En omdat we steeds beter gingen verdedigen en de bal vaak onderschepten kreeg KIOS nauwelijks meer een kans en wisten zij slechts 1 doelpunt te scoren.

Naarmate het einde van de wedstrijd in zicht kwam werd het steeds spannender. Was de ruststand nog 1-8, ineens stond het 8-9!! Joost en Fayenn benutten beiden een strafworp en zo stond er 10-9 bij het laatste fluitsignaal op het scorebord!! Wat hebben deze kanjers stuk voor stuk geknokt tot de laatste minuut, met een welverdiende uitslag! Publiek en coach hebben genoten van de supergoede wedstrijd! De kids nog het meest! Op de foto: Fayenn, Marnix, Isabel,  Suzan, Noa,  Jarko en Joost.