10 mrt. 2001: VZOD F1 – Luno F1 (zaal)

Dit was mijn laatste wedstrijd en ik heb dus heel goed mijn best gedaan. We begonnen al goed. Josine scoorde van afstand 1-0. Al heel snel daarna maakte Eline een doelpunt, ook van afstand 2-0. Voor de verandering maakte Josine weer een doelpunt, weer van afstand 3-0. Fuuuuut, wisselen.
Cindy scoorde na een vrije bal onder de korf: 4-0. (dat gaat lekker). Toen was ik aan de beurt: VAN AFSTAND 5-0. (ik ging helemaal uit mijn dak en mijn moeder ook).

Fuuuuut, RUST.

Frank werd gewisseld voor Lars (want Frank (ook wel Franka genoemd) moest nog met de D2 meedoen. In de tweede helft gingen we ongestoord verder. Eline scoorde van afstand 6-0. Josine weer van afstand: 7-0, en weer 8-0, en weer: 9-0.. Fuuuut, wisselen.

Als laatste in de rij maakte Lars nog een hele mooie doorloopbal: 10-0.
Weer gewonnen, goed he. Maar helaas zijn we net geen kampioen geworden. Maar 2e is ook heel goed, al zeg ik het zelf.

Groetjes van Jeroen, en nog veel korfbal plezier.

Aanval:         Verdediging:
Josine          Cindy
Eline           Frank
Wim             Jeroen
Jesper          Jan-Willem