Zaterdagmorgen 10 oktober om 08.15 moesten we vertrekken naar Sporting-West in Amsterdam ze waren allemaal erg nerveus want, of wij zouden kampioen worden, of Sporting-West. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden we al warm gelopen i.v.m het zoeken en het lange lopen naar de velden van Sporting-West. De kids gingen zich omkleden en de haren blauw spuiten voor de grote wedstrijd die ze moesten winnen.Gert was die dag met ons mee omdat Lisa helaas niet aanwezig kon zijn.

Om 09.30 uur begon dan eindelijk de wedstrijd. Ze waren goed aan het verdedigen en bewegen maar helaas toch ging er 1 doelpunt doorheen, 1-0 voor Sporting-West. Maar niet getreurd, wij mochten de bal uitnemen en daar kwam ook ons eerste doelpunt 1-1. Daarna volgde heel snel de 1-2 voor VZOD die gemaakt werd door Gert. Toen de 20 minuten omwaren gingen we lekker limonade drinken en even uitrusten van het harde rennen. De 2e helft begon meteen goed want in onze eerste aanval scoorde Jedidja een mooie bal die eerst alle randen van de korf had gezien en er toen toch in ging; 1-3 voor VZOD. Na weer een tijdje lekker en goed korfballen kreeg Gert de bal in zijn handen en dacht ‘die scoor ik ook nog even’; 1-4 voor VZOD. Een mooie stand om de wedstrijd af te sluiten.

En jaaaaaaaaa we zijn KAMPIOENNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Afgelopen zaterdag werden we in een volle Proosdijhal gehuldigd door de dames en heren van ons 1e team, echt supergaaf!