Zaterdag 28 januari was de 2e zaal wedstrijd voor de E3 in hun nieuwe minder zware poule in de eerste klasse. Wat was het vroeg; 10:00u uit bij Velocitas. We waren er ruim optijd, hebben nog gedanst, gehandbald, ren spelletjes gedaan, warm geschoten en toen kwam de tegenstander. Het veld werd klaar gemaakt en wij gingen ons echt concentreren op de wedstrijd. We kenden het team al want daar hadden we op het veld tegen gespeeld dus er was hoop!

En wat starten we goed, verdedigend, aanvallend alles ging goed. Helaas was Velocitas degene die de 1-0 erin schoot, maar toen gingen wij.. de bal werd snel overgespeeld, er werd naar elkaar gekeken en gescoord door hele leuke acties. 1-1.. 1-2… 1-3.. 2-3.. met rust stonden we 2-6 voor! Wat een goede samenwerking en wat een enthousiastme, alles waar we op trainen dat gebruikte we, en hebben we de hele wedstrijd doorgezet. Door nog meer samenwerking en goed kijken wie er vrij stond werd de eindstand 2-9!
Die 2 punten gingen met een tussenstop bij de McDonalds mee terug naar Kudel :) Trots en weer het vertrouwen terug! Op naar nog meer leuke wedstrijden!