Zaterdag 25 september speelde de E1 van ckv VZOD de 3e competitiewedstrijd van het veldseizoen. Na bijna een jaar lang geen wedstrijden tegen andere clubs te hebben gespeeld waren de jongens en meisjes super blij dat de competitie weer van start ging! De eerste wedstrijd tegen Pernix uit Leiden werd gewonnen, helaas verloren we in van Fiks vorige week. Zaterdag was de tegenstander TOP uit Sassenheim, er was veel publiek komen kijken en het was lekker weer. Een prima dag voor een ouderwets leuke wedstrijd! We startten lekker fanatiek en aan beide kanten waren er kansen, het was TOP die het eerste doelpunt wist te maken. Als snel werd het 1-1 door een mooi doelpunt van Sjoerd die steeds goed vrij liep, vaak de bal kreeg en daarna nog een keer wist te scoren. Na de eerste wissel kwam Larissa in het veld, zij is dit seizoen begonnen met korfballen en ze doet het hartstikke goed, in verdedigen is ze een kei en ze speelt leuk mee met het team. Ook Dean was deze week in topvorm en ging er vol tegenaan, hij wist de bal een paar keer te onderscheppen. We konden deze wedstrijd best veel doorloopballen maken, die gingen er niet allemaal in maar Naomi maakte nog een doelpunt vlak voor rust. Helaas had TOP er ondertussen ook nog 3 gescoord en stond het 3-4 met rust. In de rust kregen de speler aanwijzingen en de opdracht nog beter te verdedigen om zo geen doelpunten meer tegen te krijgen én er net zoveel te scoren als in de eerste helft. Dat deed de E1 super goed, ze kregen geen goals meer tegen want ze stonden te verdedigen als tijgers. Noor had een heel goed meisje maar die kreeg geen enkele kans meer, elke bal die ze schoot werd verdedigd door Noor! Naomi scoorde nog een keer en in de laatste 10 minuten pakte Jimmy de bal er twee keer goed tussenuit en scoorde ook nog eens 2 keer. Eindstand: 6-4!!! De coaches waren dik tevreden en erg trots op de E1 door hun inzet en de overwinning.