Vandaag een lastige thuiswedstrijd tegen Groen Geel zonder Ewout, want die was een weekendje weg. Er werd lekker ingespeeld met een heerlijke pieten-sound op de achtergrond. Groen Geel is de huidige koploper, dus een makkelijke middag zou het in ieder geval niet worden voor de VZOD E1.

Na een gelijk opgaand begin was het Groen Geel die op 0-1 kwam en al snel volgde de 0-2. Jammer want er waren zeker heel wat kansjes voor de E1. Na 0-3 van Groen Geel kreeg VZOD een goed kans om op 1-3 te komen, maar helaas de strafworp van Yara ging mis.

Na de rust kwam VZOD een paar keer goed door, maar helaas gingen de schoten en Imme en Isabella er niet in… Na de 0-4, een prachtig afstandsschot van Isabella 1-4!!
Helaas was het prijsschieten voor Groen Geel en al snel daarna scoorde hun de 1-5 en 1-6… Door weer een prachtig afstandsschot van Laura kwam VZOD terug tot 2-6. De 2-7 van Groen Geel was wederom een prachtig afstandsschot.

Yara deed nog een poging om er 3-7 van de maken, maar helaas deze werd afgekeurd. Nadat de 2-8 werd gescoord door Groen Geel, maakte Isabella haar tweede doelpunt van vandaag 3-8! Het slotakkoord was voor Groen Geel 4-9 en later nog 4-10 wat ook de eindstand van deze wedstrijd was.

Jammer genoeg weer verloren, maar gelukkig zien wij het met stapjes vooruit gaan. Vaak zijn de tegenstanders iets verder met hun spel, dus nog genoeg werk aan de winkel voor de technische staf! Aanstaande zaterdag speelt de E1 weer thuis maar dan tegen AW/DTV om 12.00.

Dennis (vader van Yara)