Na de twee goede wedstrijden die de D1 eerder gespeeld had, kwam afgelopen zaterdag TOP op bezoek in Kudelstaart. De D1 zit vol met talenten die elke week hard trainen om nog beter te worden. VZOD (zonder de zieke Alice) ging gelijk goed van start en het aanvalsvak met Esmee, Sarah, Morris en Jasper legden de ene na de andere mooie aanval op de mat. Super om te zien hoe deze jonge gasten vanmiddag met elkaar samen speelden. TOP zag ze aan alle kanten langs vliegen. Met een aantal wonderschone doorloopballen scoorden ze er lustig op los, op een gegeven moment was het maar liefst 4-0. Het andere vak (met Veerle, Nikita, Jasper en Bastiaan) stond ijzersterk te verdedigen en zodoende kon de aanval lekker haar gang gaan. Na de wissel van functie ging VZOD D1 lekker door en de ene dieptebal was nog mooier dan de andere. De ruststand werd bereikt met een 9-3 voorsprong.

Maar ja, dan moet er ook nog een tweede helft (Ayenne was erin gekomen voor Esmee) gespeeld worden. TOP had een tandje bijgeschakeld en waren veel feller dan voor de rust. En bij VZOD ging het allemaal wat stroever. Het soepele samenspel van de eerste helft was ineens een stuk minder en TOP ging ook scoren. Ze kwamen zelfs terug tot 9-8. Uiteindelijk, na een hele spannende slotfase, won VZOD D1 met 11-10 en staat nu trots op de tweede plaats in de poule