Op maandag 14 september werden de overeenkomsten tussen korfbalvereniging VZOD en de beide nieuwe sponsors bezegeld met handtekeningen. Autobedrijf van der Boon werd daarbij vertegenwoordigd door Wilko Alewijnse en voor Engel Foreign Food was eigenaar Wim Engel aanwezig. Twee ondernemers die zich betrokken voelen bij de club.

Wilko Alewijnse (namens Autobedrijf vd Boon), Sietze Fokkema (voorzitter VZOD), Wim Engel (Engel Foreign Food) en Albert Maarse (namens de sponsorcommissie)

Op 26 augustus werden ze tijdens de receptie van het 60-jarig jubileum van korfbalvereniging VZOD al gepresenteerd aan alle aanwezigen. Met Autobedrijf van der Boon uit Leimuiden en Engel Foreign Food als nieuwe hoofdsponsors heeft VZOD een prima start gemaakt van het nieuwe seizoen. De spelers van de selectie hebben inmiddels de eerste wedstrijden al gespeeld in de nieuwe sponsorkleding. Een waarlijk visitekaartje voor zowel de club als voor de sponsors. Dat zij daarmee goed voor de dag komen en zich daarin lekker voelen heeft ook al zijn weerslag gehad in de eerste wedstrijdresultaten. De volle winst in de eerste twee competitieduels voor zowel het eerste als het tweede seniorenteam. Die zelfde avond werd ook het contract ondertekend door Klaas Bosman, de nieuwe trainer en coach van de VZOD selectie. Ook hij werd al tijdens de eerder genoemde receptie voorgesteld aan het grote publiek, maar mocht zijn trainerschap nu bezegelen met een handtekening.