Zaterdag 9 oktober heeft VZOD C2 thuis gespeeld tegen Tempo C4. Het was gelukkig zonnig weer! De scheidsrechter was Kees van Pelt. De eerste helft was nog maar net begonnen en Joep scoorde 1-0. Lekker zo’n begin! Vlak daarna scoorde Tibbe 2-0. Misschien heeft het gejuich van de moeders aan de zijlijn meegespeeld, want vlak daarna scoorde Jasper 2x, waarna het 4-0 stond. Daarna volgde 1 punt tegen, waarna Faya en Sam scoorden met in de laatste minuten van de eerste helft Diya. De eerste helft werd daardoor afgesloten met 7-1! Na de pauze konden we rekenen op Esmee en Veerle uit de D1. Faya en Lieke scoorden in deze 2de helft. De tegenpartij scoorde daarna 2x. Al met al is het 9-3 geworden!! Trots op deze kanjers. Het was een leuke wedstrijd.