Afgelopen zaterdag stond voor VZOD C1 de thuiswedstrijd tegen Tempo C3 op het programma. De uitwedstrijd eindigde een paar weken eerder in een gelijkspel (9-9), dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden. En een spannende wedstrijd, dat werd het zeker!

Vanwege de strenge coronamaatregelen werd ook deze wedstrijd zonder publiek gespeeld, maar gelukkig is de C1 een groot team (13 kinderen) en hadden we genoeg support van onze eigen (geblesseerde) spelers.  Desondanks begon Tempo C3 duidelijk scherper aan de wedstrijd en wist dan ook als eerste van afstand de korf te vinden: 0-1. VZOD C1 miste wat scherpte onder de korf, waardoor Tempo C3 een korte kans kon scoren: 0-2.

Na rust begon het tactisch wisselen door coach Jesper, met effect! In korte tijd wist VZOD C1 maar liefst twee keer te scoren. Eerst een mooie doorloopbal en daarna een afstandsschot van Juup. De stand was weer gelijk: 2-2. Vervolgens bleef het tot aan de laatste minuut spannend. De altijd fanatieke Kim bleef doorgaan en met succes. In de laatste minuut besliste zij de wedstrijd met een mooie korte kans. Eindstand: 3-2!