Zaterdag hadden wij onze kampioenswedstrijd. Sommige meisjes vonden het heel spannend, maar kregen een eitje voor ontbijt dus dat was lekker. Andere gingen voor de wedstrijd nog liever even wat klimmen. Cor had nog even zn 8 maten te kleine schoenen ingewisseld voor blitse pattas.

TOOOOOOOOOOEEEEEEEEETTTT, de scootertoeter ging, beginnen!

Op de tribune zat lekker veel publiek, en een ziek broertje.  En op de bank ook een zware delegatie: namelijk Ruben. We begonnen een beetje gespannen, maar dat maakte niet uit want we moesten tegen Atlantis en Max.

TOOOOOOOOOOEEEEEEEEETTTT, de scootertoeter ging weer. Rust

Het stond ondertussen 1-4. Wij speelden uit dus we stonden voor! In de rust had niemand Bananen mee, dus ik kon overal staan.Bartje vroeg nog even of ze dubbele taart konden krijgen als ze de 20 haalden. De tweede helft ging nog beter.  Myrthe stond zowaar tegen een dame van haar eigen lengte, en  ging als een terrier, maar dan zonder tanden. Natuurlijk wel met tanden maar niet met van die hondentanden, want Myrthe is geen hond.

Rens holde het hele veld door, het liefst van lijn tot lijn. Jasper viel ook flink op in de wedstrijd, maar dat kwam omdat hij een hesje aan had. Goof heeft nog flink zitten dweilen, omdat alle speler een lekke onderlip hebben. En Cor meestal gaat drinken op het moment dat hij moet verdedigen!

Atlantis ging wisselen en nu kwam er iemand in tegen Myrthe die nog kleiner was. En iemand die dacht dat hij heel goed was, maar tegen Bartje niks kon inbrengen. Cor had het bijna gered om een wedstrijd uit te spelen zonder lomp te doen. Maar helaas, alsnog een strafworp. Helaas voor Atlantis werd die gemist.

Einde wedstrijd! Yeah. Hiep hoi. Wat een feest!  Iedereen blij! Snel allemaal op de foto en aan de taart met cola/ranja. En ja met een rietje want alleen volwassenen krijgen een glas. Bartje heeft z’n dubbele taart  toch nog  gehad omdat hij aanvoerder is. Joelle d’r moeder gaf nog een mooie speech.

Ikzelf ben heel trots op jullie: we spelen ondertussen een leuk korfbal spel, komen (meestal) met veel inzet naar de trainingen, en zijn met z’n alle een enorm leuke groep. Joelle, Jasper, Iris, Ruben, Govert, Justin, Myrthe, Rens, Cornelis en Bartje, hartelijk gefeliciteerd! Op naar nog een aantal leuke momenten!