Met nog 3 wedstrijden te gaan had de A1 zaterdag 11 maart al hun kampioenswedstrijd. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want de uitwedstrijd werd met maar 11-12 gewonnen. Voor de coaches was het nog een grote puzzel om de goede vakken neer te zetten, maar na veel gevarieerd te hebben tijdens de trainingen, hadden we op papier 2 goede vakken in het veld staan en ook een goede bank. VZOD begon sterk met 2 doelpunten van Bas Piet en Bram Volmuller, maar het andere vak had moeite met scoren, waardoor het na lang verdedigen en lang aanvallen 2-2 werd. Voor de coaches was het een teken om wat te gaan veranderen in de vakken. Na een vakwissel draaide het wat beter bij de A1. Voor beide teams ging het scoren moeilijk en vlak voor de rust kwam VZOD zelfs op achterstand, met 3-4. Door een ver, maar mooi afstandsschot van Gijs Vollmuller, die zich begin van het zaalseizoen heeft gevoegd bij de A1, kwamen we nog net op gelijkstand en gingen we met 4-4 de rust in. Aan het publiek lag het zeker niet, want de tribune was erg vol en leefde mee met de wedstrijd.

In de rust werden de spelers van de A1 vooral even wakker geschut, het moest beter en er moest beter en scherper gekorfbald worden. Ook in de rust zijn er 2 wissels gedaan, Juup Zelst kwam weer terug in de ploeg voor Gijs en onze nieuwe speler Jessy Koersvelt kwam erin om te gaan vangen en om meer kansen te creëren. In het begin van de tweede helft was het nog even zoeken, maar op een gegeven moment is er een knopje omgegaan bij VZOD en hadden ze het weer te pakken. Rick Griffioen maakte een mooie kans onder de paal, waardoor VZOD weer op voorsprong kwam. Het werd 4 verschil en dat verschil hebben we niet meer weggegeven. Alle spelers van de A1 hebben gestreden en hebben laten zien de terechte kampioen te zijn van deze poule. De A1 staat nog steeds ongeslagen op plek 1 en we gaan er als ploeg voor zorgen dat we dat ook blijven.

Wij zijn trots en blij om te zien dat de A1 groeit, met als kers op de taart dus weer een kampioenschap. We hebben zin om met deze ploeg verder te gaan met de laatste wedstrijden binnen en daarna weer aan de slag te gaan voor het buitenseizoen. Zaterdag 25 maart spelen wij om 13:25 onze laatste wedstrijd binnen, dus kom vooral weer aanmoedigen!