Afgelopen zaterdag was het een hele belangrijke wedstrijd voor VZOD A1. Door de winst dinsdag 11 oktober op Fluks A1, stonden Fluks en VZOD gelijk qua punten. VZOD moest dus winnen van Top A4 en dat was nog niet zo makkelijk als dat we dachten. Net zoals met de uitwedstrijd had de A1 moeite met scoren en waren toch ook wel de zenuwen te zien! Voor de wedstrijd werd aangegeven door de coaches, veel te bewegen en zoeken naar de goede kansen. Dit werd goed gedaan, alleen werd er helaas niet afgerond. Toch gingen we de rust in met een stand van 6-4 niet een hele grote marche, maar zoals de coaches zeiden, als we mee blijven scoren, dan kunnen we die punten pakken! In de tweede helft liep de spanning toch nog wel heel erg op, Top kreeg veel kansen op die 1 verschil, maar gelukkig werd die niet gemaakt. VZOD en Top bleven scoren, maar in het voordeel van VZOD. Het was spannend tot de laatste minuten, maar uiteindelijk werd er gewonnen met 11-9. Er was blijdschap te zien na het fluitsignaal, maar vooral ook opluchting! Wij als coaches zijn enorm trots op het team en zijn vooral ook ontzettend dankbaar voor alle invallers dit buitenseizoen. Dankzij de spelers en invallers hebben we deze kampioenschap binnengesleept en kunnen we in de zaal verder gaan bouwen als team!