Op 16 april zal ons prachtige schoolkorfbaltoernooi weer plaats vinden. Dit jaar op een woensdag in plaats van op een zaterdag. Op deze manier hopen wij meer deelnemers te werven. Aangezien het toernooi nu op een woensdagmiddag is, hebben wij alle hulp zeer hard nodig. De volgende taken moeten worden ingevuld:

– Lid wedstrijdsecretariaat onderbouw
– Lid wedstrijdsecretariaat bovenbouw
– Scheidsrechters onderbouw
– Scheidsrechters bovenbouw

Het toernooi begint om 13:30 en eindigt rond 19:00. Om 15:30 is het toernooi voor de onderbouw afgelopen en begint het toernooi voor de bovenbouw. We hebben alle hulp hard nodig om het toernooi tot een goed einde te brengen, dus mail zo snel mogelijk de taak die jij wilt vervullen en of je bij de onderbouw en/of de bovenbouw wilt helpen naar schoolkorfbal@vzod.nl .

Je kunt met deze dag ook punten verdienen voor je (maatschappelijke) stage. Meldt dit ook even als je wilt dat wij hiervoor een handtekening zetten. Ook ouders zijn van harte welkom om te helpen op het toernooi!
Ook worden er in februari en maart clinics gegeven op de scholen in Kudelstaart en Aalsmeer. Als je hierbij wilt helpen kun je een mail sturen naar tomteeuwen@kabelfoon.net. Vermeldt hierbij duidelijk welke dagen en tijden je precies kunt, zodat we een planning kunnen maken. Als je helpt bij een clinic, krijg je daarvoor een vergoeding van ongeveer 5 euro per uur. Vast bedankt voor je medewerking! Josine, Anika, Tom, Wouter, Jessica en Fenne.