We moeten nog beginnen aan de pepernoten en de kerstboom, maar we kijken ook al verder, naar 20 april 2016 om precies te zijn. Dan wordt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden. Dat is een geweldig toernooi waarbij we de laatste jaren meer dan 200 kinderen en hun onderwijzers en ouders mochten ontvangen; naast een middag vol plezier en sport, maakten ze kennis met de korfbalsport. De groei van onze jeugdafdeling is zeker ook te danken aan dit toernooi.

De organisatie wordt elk jaar uitgevoerd door een vaste kern aangevuld met vrijwilligers. Dit jaar gaan we enkele mensen missen uit deze vaste kern die prioriteit moeten geven aan andere zaken, veelal hun opleiding. We zijn dus op zoek naar mensen die mee willen doen in de organisatie, zowel in de voorbereidende groep als ook vrijwilligers die op de dag zelf willen meedoen.

Op woensdag 18 november a.s. organiseren we een bijeenkomst waarin we informatie geven over het toernooi zelf en de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen aan dit toernooi, kom dan langs. Vanaf 20.00 uur laten we zien en horen wat de organisatie van een schoolkorfbaltoernooi inhoudt. Kun je de 18e niet aanwezig zijn, maar heb je wel interesse, neem dan contact op met Anja Vermeulen; dan praten we je persoonlijk bij.

Namens de schoolkorfbalcommissie, Anja Vermeulen