venvdag13Dit jaar was er weer een vriendjes en vriendinnetjes dag in de kerstvakantie. Er waren gelukkig al redelijk wat aanmeldingen van te voren en ook alle vrijwilligers hadden zich 100% ingezet! Het was nog even spannend of we de Proosdijhal wel in konden komen maar het was uiteindelijk gelukt! De spelletjes werden klaar gezet, de muziek stond aan en het springkussen werd vol geblazen met lucht. Onze sponsor ParAv heel erg bedankt voor het ter beschikking stellen van het luchtkussen.

De kinderen stroomde binnen en het werden er steeds meer en meer.. Toen we alle aanmeldingen gingen tellen en groepjes gingen maken zagen we dat we maar liefs 37 aanmeldingen hadden!!! Hartstikke leuk!! De speelrondes begonnen en alle kinderen hadden het erg naar hun zin. Er waren spelletje zoals gooien en vangen, schietoefeningen, estafettes en natuurlijk een wedstrijdje. Het winnende team kreeg  een pot met snoep en ook alle andere teams hebben heel erg hun best gedaan en het naar hun zin gehad! Uiteindelijk nog even met zijn allen op de foto geweest en toen was de gezellige middag al weer voorbij .

Dank aan Hanna voor de organisatie en alle vrijwilligers heel erg bedankt voor jullie inzet ; Alyssa, Arian, Eline, Hein, Jessica, Karin, Laura, Louise, Miriam, Shewa, Tom, en Vincent.