Op 16 mei as willen wij graag samen met alle leden die daar zin in hebben een virtuele pubquiz en bierproeverij houden. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Nou dat is heel simpel, je kunt je opgeven door een mail te sturen naar de Kantine commissie (kantine@vzod.nl) je geeft daar bij je voorkeur op voor het pakket wat je wilt ontvangen. Na ontvangst van je opgave krijg je een mail van de kantine commissie met instructies hoe je kunt betalen. Deze pakketjes worden geheel volgens de richtlijnen van de RIVM geleverd op het door u opgegeven adres op de dag zelf. Ook ontvang je instructies over hoe in te bellen met zoom, dit kan via een laptop, desktop, tablet of smartphone en is dus voor iedereen toegankelijk.

Tijdens de bierproeverij is er natuurlijk de pubquiz die wordt geleid door twee heuse VZOD Quiz Masters. De pubquiz start om 20.00 en is voor alle leeftijden dus ook voor de jeugd. Uiteraard wordt er ook iets vertelt over het biertje wat je drinkt, zodat je weet wat je drinkt. Je kunt dan aan het einde van de avond doorgeven wat je favoriete biertje is, deze wordt dan afhankelijk van wanneer het seizoen weer begint het biertje van het seizoen die dus te verkrijgen is in de kantine. Om het voor iedereen toegankelijk te maken hebben wij gekozen voor meerdere pakketjes, maar alleen de speciaal biertjes kunnen worden gekozen als biertje van het seizoen.

Welke pakketjes zijn er te bestellen?

  • Bierpakket bestaande uit vier speciaal biertjes met iets lekkers erbij € 15,-
  • Bierpakket 0.0, bestaande uit vier speciaal biertjes met iets lekkers erbij € 15,-
  • Wijnpakket bestaande uit een trio van wijn met iets lekkers erbij € 15,-
  • Frispakket bestaande uit vier blikjes met iets lekkers erbij € 7.50
  • Kidspakket bestaande uit 2 flesjes chocomel of fristi met iets lekkers erbij € 4,-

De avond begint om 19.45 en zal waarschijnlijk rond 22.00 eindigen. Wij hopen dat er veel mensen enthousiast zijn en mee gaan doen. Opgeven kan t/m 11 mei, dit ivm met de organisatie. Zo zijn we toch een beetje samen al is het op afstand!