Tijdens de laatste ledenvergadering zijn er drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Dicky Venema en Albert Maarse zijn beiden 50 jaar lid van de vereniging. Dicky is meegenomen naar VZOD door haar vriend, inderdaad… Jan Venema. Na korte tijd zelf gespeeld te hebben, heeft ze zich al die jaren ingezet voor de vereniging als vrijwilliger. Tot voor enkele jaren heeft ze samen met Jan het zaalcommissariaat ingevuld in de Proosdijhal. 

Albert is als aspirant lid geworden van het allereerste jeugdteam van VZOD. Hij is ‘geronseld’ door Cor Klaassebos; indertijd gingen ze van deur-tot-deur om nieuwe leden te werven. Dat is een methode die we misschien ook weer eens moeten proberen. Want ook Ina Verheul is in datzelfde jaar lid op deze manier lid geworden. Albert is al die jaren actief geweest voor de vereniging: als bestuurslid, als lid van de TC en ook nu nog is hij een zeer actief lid van de sponsorcommissie. Ina Verheul was ten tijde van de ledenvergadering met vakantie, maar de bloemen en het speldje zijn haar thuis alsnog overhandigd. Ina is van deze jubilarissen de enige die nog speelt, bij de recreanten. Regelmatig speelt ze een toernooi en trainen doen de recreanten ook nog elke week. Ook Ina is als vrijwilliger en supporter actief, kenmerkend is haar aanmoediging bij aanvang van de wedstrijd: HUP VZOD!

De laatste jubilaris is Kristian van Heemskerk, hij is ‘maar’ 25 jaar lid van de KNKV. Geen 25 jaren lid bij VZOD, want Kristian is op 12-jarige leeftijd in Tholen begonnen met korfballen. Daarna een korte periode bij Vlug en Vaardig maar al weer vanaf 2006 bij VZOD. Kristian speelt geen competitie meer, maar is nog wel actief als scheidsrechter, bij VZOD maar ook daarbuiten. Ook is hij voorzitter van de sponsorcommissie. Wij zijn blij met deze leden die gezamenlijk drie generaties vertegenwoordigen die veel voor de club betekenen. Veel dank is aan hen verschuldigd!