Verhuizing sportcomplex
Deze week vinden er nog gesprekken plaats met de Grontmij over wijzigingen in het voorlopig ontwerp. De volgende stap is dan het aanvragen van de bouwvergunning. Op dit moment liggen de uitvoerende werkzaamheden ogenschijnlijk stil maar achter de schermen wordt er hard gewerkt.
Met TC en JTC is er overleg geweest over de inrichting van alles op en om de kunstgrasvelden en met de Grontmij werden afspraken gemaakt over de afrasteringen om het complex.

Bordsponsor-actie
Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft ons bestuurslid Hans van Leeuwen het startsein gegeven voor de grote wervingsactie van reclameborden langs onze nieuwe kunstgrasvelden. Tevens werd op die avond het door Cees van der Schilden vervaardigde model van onze nieuwe velden met de huidige reclameborden erom heen getoond. Tot nog toe is daar weinig respons op gekomen. Tijdens de tweede helft van de veldkompetitie zullen we echter in de kantine, duidelijk zichtbaar, gaan bijhouden wat de aanwas is. Zorg dan ook dat er de komende tijd actie komt.

Naam van het nieuwe clubhuis
Gelijktijdig met de Nieuwjaarswensen van onze vereniging hebben we gevraagd om een naam te bedenken voor ons nieuwe clubhuis. Het aantal reacties is nog niet echt spectaculair. Als je nog een passende naam te binnen schiet, geef deze dan s.v.p. door aan Hans van Leeuwen. Het kan nog steeds.

Klaverjassen “om het varken”
Op vrijdagavond 23 februari was het weer reuze gezellig in het clubhuis. Op die avond werd er, intussen traditiegetrouw, geklaverjast ?om het varken?. De vleesprijzen waren voortreffelijk verzorgd, door onze sponsor bij de jeugd, Keurslagerij Gert Stronkhorst. Daarnaast werd het varken grotendeels gesponsord door onze trouwe sponsor Gerard Ubink.
Ons aller Jannie Bos ging er met de 1e prijs vandoor, gevolgd door Cees Wijnen en Jan Kees van Voskijlen.
Dank aan Jannie voor de organisatie van deze avond en aan allen die hebben bijgedragen aan een bijzonder geslaagde klaverjasavond.

Trainers
Zoals in de vorige Treffer vermeldt, zal onze huidige juniorentrainer Arjan Baerveldt volgend seizoen onze seniorenselectie gaan trainen. Om de situatie rondom training te optimaliseren zijn we nog op zoek naar een sportmasseur.

Als je iemand weet, die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen, neem dan s.v.p. contact op met ons bestuurslid Gerda Offerman. Ook wordt hard gewerkt aan het zoeken naar een coach voor senioren 2.

Gelukkig kunnen we melden, dat we erin zijn geslaagd om een nieuwe trainer aan te trekken voor onze junioren. TC en bestuur zijn tot overeenstemming gekomen het Remco Ontijt uit Zaandijk. Behalve dat onze junioren Remco al hadden meegemaakt als huidige trainer van de A1 van Tempo hebben ze ook al de gelegenheid gehad kennis met hem te maken. We denken aan Remco een prestatiegerichte trainer te hebben, die straks samen met Arjan (bij de senioren) onze vereniging korfbaltechnisch op een nog hoger nivo kunnen brengen.

Resultaten zaalseizoen
Jammer, dat Tom Klein met senioren 1, net iets tekort komt om de eerste plaats in de poule te halen. Afgelopen zaterdag werd wel gewonnen van ZKC (de kampioen in de poule). Een tweede plaats is zeker niet slecht, alleen sneu als je zo kort bij die eerste plek hebt gezeten.
Let goed op, want bij de jeugd kunnen nog verschillende teams kampioen worden. Mogelijk staat daarover iets in deze Treffer. Zorg ook dat je deze wedstrijden niet mist!

Korfbalpalen in zaal
Willen degenen, die in de zaal meehelpen om de korfbalpalen neer te zetten zeer voorzichtig zijn met deze in de daarvoor bestemde potten in de vloer te zetten?
Dit verzoek van de sporthalbeheerders willen we graag aan iedereen doorgeven.

Veiling “Kudelstaart voor Kudelstaart”
Natuurlijk heeft iedereen de datum van de veiling ?Kudelstaart voor Kudeltaart? genoteerd staan. Zo niet dan nog één keer: 24 maart a.s. in het Dorpshuis.

Namens het bestuur
Gerda Offerman en Arie de Vos