Als u regelmatig de website bezoekt of de webmail leest, ziet u dat er regelmatig vacatures te melden zijn. Gelukkig vinden we ook vrijwilligers die deze taken gaan uitvoeren. Ellen Dol gaat het wedstrijdsecretariaat senioren/junioren voor de veldcompetitie overnemen van Maaike Heil, die dit nu op tijdelijke basis uitvoert. Pien van der Kamp wordt teamouder, Ronald Sangers gaat de oefenwedstrijden voor de jeugdteams plannen, Laura de Jong gaat VZOD op de kaart zetten in de sociale media. En dan heb ik ze vast niet allemaal benoemd.

Maar er staan ook nog vacatures open…… en dan noem ik als eerste de twee vacatures voor het bestuur: bestuurslid technische zaken en het secretariaat. Ik heb nog steeds vertrouwen dat we met een volledig bestuur de komende JAL kunnen afsluiten, maar heb daarvoor wel de inzet nodig van enthousiaste vrijwilligers die deze taken op zich willen nemen. Op de website kun je lezen wat deze functies inhouden. Interesse? Bel me op of knoop een gesprekje aan op een zaterdag.

En dat geldt natuurlijk ook voor de andere vacatures die nog openstaan….. We zijn ook op zoek naar een trainer/coach voor de junioren voor volgend seizoen. We hebben nog niet veel serieuze aanmeldingen; bent u iemand of kent u iemand die dit zou willen en kunnen, laat het me dan weten!

Met vriendelijke groet, Anja Vermeulen