Het doel van de commissie Werving en Promotie is om korfbalvereniging VZOD op een positieve manier onder de aandacht te brengen. En als mensen enthousiast zijn over de sport en de club, dan verwelkomen we ze graag als nieuwe leden!

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

Als organisator zorg je er voor dat de door Werving en Promotie georganiseerde activiteiten goed uitgevoerd worden. Dit hoef je niet alleen te doen, maar samen met mede commissieleden en andere vrijwilligers die je werft voor  activiteiten. Bestaande activiteiten zijn een welpenochtend, koppelschieten, mixtoernooi, vriendjes en vriendinnetjesdag. Voor deze activiteiten is een draaiboek beschikbaar. Daarnaast zorg je er voor dat er ook gezocht wordt naar nieuwe manieren om club en sport te promoten.

WAT HEB JIJ ERVOOR NODIG?

Organisatorische vaardigheden, creatieve ideeën, energie om activiteiten uit te voeren.

HOEVEEL TIJD KOST MIJ DAT?

Gemiddeld is het minder dan een uur per week. Ga uit van 3 vergaderingen per jaar, van ongeveer twee uur. En bij de voorbereiding en uitvoering van de specifieke activiteiten die jij mede uitvoert zal het drukker zijn. Afhankelijk van je eigen betrokkenheid drie tot twaalf uur per activiteit, verdeeld over een aantal weken.

GEÏNTERESSEERD?

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mail naar  werving@vzod.nl of neem contact op met Martin Viet, voorzitter WP.