Wat wordt het spannend in de competitie….. ook hier wegen de laatste loodjes het zwaarst.

De teams hebben onze steun hard nodig. Hartverwarmend om te zien dat De Does afgelopen zaterdagavond gevuld was met zo’n 30 VZOD supporters om het derde aan te moedigen in hun strijd voor behoud. Het heeft helaas niet aan de winst kunnen bijdragen…. Het vierde maakt nog kans op het kampioenschap, belangrijk is of ZKV puntjes laat liggen. Op 4 maart a.s. spelen zij hun laatste wedstrijd; op 11 maart wordt duidelijk of het feest kan beginnen. Bij de jeugdteams is het voor de C1 nog spannend hoe de laatste wedstrijden eindigen; ze zijn nog steeds in de race voor het kampioenschap! 

In de afgelopen weken is er het nodige georganiseerd buiten de competitie om. Allereerst natuurlijk het juniorenfeest! Wie niet geweest is, heeft zeker wat gemist. It’s all in the game…dat riep veel creativiteit op bij enkelen. Kijk de foto’s op deze site. Op 15 februari is er een spelregelavond gehouden voor scheidsrechters, maar ook anderen waren welkom. Voor een select gezelschap heeft Paul te Riele een interactief programma geboden, wat zeer interessant was, ook voor korfballeken. Ik hoop dat dit een keer herhaald kan worden voor een groter publiek! Er is het nodige te melden vanuit het bestuur: over trainers die wel of niet blijven, over wat te doen bij slecht weer: gaat de wedstrijd wel of niet door en over de vervanging van het kunstgrasveld. Dit kunt u elders op de site lezen. 

De komende weken zijn al weer de laatste van het zaalseizoen. We nemen afscheid van Lody en Robina (snik) en verhuizen weer naar ons eigen honk aan de Wim Kandreef. Dat betekent voor de trainingsavonden weer een switch van maandag naar dinsdag. Er zijn al veel oefenwedstrijden gepland, die kunt u vinden op de website. Ik herinner u aan de datum voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering: woensdag 7 juni a.s. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom. De slotdag wordt gehouden op zaterdag 17 juni. Daarvoor worden nog de nodige activiteiten georganiseerd door o.a. de CNA; ook het schoolkorbaltoernooi wordt gespeeld op woensdag 19 april. Kortom: van alles te beleven!

Ik hoop je te zien en spreken!
Namens het bestuur,

Anja Vermeulen, voorzitter