Het einde van het seizoen is al weer in zicht: nog twee speelzaterdagen en dan sluiten we op de 27e het veldseizoen af met veel thuiswedstrijden op ons eigen complex.
Het derde seniorenteam mogen we al feliciteren met promotie naar de derde klasse, maar ze kunnen ook nog kampioen worden. Daarvoor moeten ze wel komende zaterdag nog hun directe concurrent ZKC verslaan. Dus alle support is welkom! Ook de A1 heeft grote kans zaterdag kampioen te worden. Een week later spelen ze nog een thuiswedstrijd, maar het is natuurlijk super als er komende week ook veel supporters langs de lijn staan.De A1 speelt om 10.30 uur in Hillegom bij SDO en het derde om 15.30 uur bij ZKC ’31 in Zaandam. Op de terugweg kun je dan nog bij de recreanten langs: zij spelen een toernooi bij Oranje Nassau. Een heerlijk korfbaldagje dus!

Op 19 april is het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gespeeld. Ruim 300 kinderen hebben zich prima vermaakt. Organisatie en kantinecommissie hebben hard gewerkt om er een succes van te maken.
We hebben al diverse kinderen op de trainingen gesignaleerd in de weken daaropvolgend, dus dat is een mooi vervolg.

Op 7 juni wordt de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden, waarvoor we alle leden en ouders van jeugdleden van harte uitnodigen. Er staat naast de gebruikelijke punten ook een voorgenomen statutenwijziging op de agenda, dus uw aanwezigheid is belangrijk. Ook nemen we afscheid van Dineke Westerhof de Boer als secretaris; we hopen dan ook haar opvolger te kunnen voorstellen, maar tot nu blijkt het een lastig in te vullen vacature. We hopen dat onder jullie nog iemand is die deze bestuursfunctie wil gaan overnemen. Ga het gesprek eens aan om te zien of dit iets is wat bij je past.

Er is nog veel te doen de komende weken voor de commissies: er is al weer nagedacht over de invulling van de teams voor volgend seizoen, we zijn zelfs al bezig met de planning van de sporthal voor het zaalseizoen (kunnen we wel of niet in de Hornmeerhal trainen in plaats van in Woubrugge?), de slotdag wordt nog gehouden, de jeugdweekenden staan op stapel. Kortom, ik begon met de woorden: het einde is al weer in zicht, maar voor het zover is, is er nog veel te beleven bij VZOD. Ik zie jij daar!

Namens het bestuur,
Anja Vermeulen, voorzitter