Het bestuur overweegt de veldtrainingen voor de hele vereniging te verplaatsen naar de dinsdagavond i.p.v. de maandagavond. De donderdagavond blijft staan.
Zowel trainers als spelers hebben aangegeven dat een dag extra rust na de wedstrijd beter is en blessures kan voorkomen. Omdat veel selectiespelers ook training geven aan jeugdteams is de keus voor de hand liggend om als hele vereniging te wisselen van trainingsavond.
We horen graag hoe u, hoe jij hier tegenover staat? Daarom vragen we onderstaande poll in te vullen. Het bestuur zal in de vergadering van 10 juni een besluit hierover nemen en zal de uitkomst van deze poll betrekken in de besluitvorming. Ouders van jeugdleden nodigen we nadrukkelijk ook uit om, namens uw kinderen, aan deze poll mee te doen.

Voor alle duidelijkheid: het gaat alleen om de trainingen op het veld. De zaaltrainingen zullen op maandag blijven; het lijkt onmogelijk in de Proosdijhal een andere avond te regelen voor de trainingen, hoe graag we dit ook willen.
Sommige teams trainen nu al op andere avonden (dinsdag of vrijdag); dit kan zo blijven en wordt tussen TC, team en trainer afgesproken.

Hartelijk dank voor het meedoen,
namens het bestuur
Anja Vermeulen


Reageren is niet langer mogelijk.