little-bears-11Aanstaande zaterdag, 22 december in de Proosdijhal. Onze allerkleinste leden zijn nog te jong zijn voor de welpen (vanaf ca 4 jaar), maar staan toch al te trappelen als ze een balletje en een korf zien. Wekelijks zien sommigen hun grote broer of zus, naar de welpen gaan of zien hun vader of moeder een wedstrijd spelen en dat gaat kriebelen. Daarom willen we hier graag wat mee doen in de vorm van hun eerste “training”.  Er zijn zo al acht (hoe kan het mooier) namen te noemen van potentiële little beartjes. Maar dit zijn er misschien nog wel meer.  Hoe gezellig!

De zaalruimte is binnen echter beperkt en misschien kunnen we het een volgende keer wel combineren met de welpentraining, maar dit moeten we even bekijken. De “training” van aanstaande zaterdag houden we tijdens de thuiswedstrijd binnen van de E1. De E1 speelt dan hun wedstrijd in 2/3 van de zaal en de little bears doen hun dingetje op 1/3 deel.  Dit zal vermoedelijk niet langer duren dan drie kwartier. Afhankelijk van de concentratieboog , tijdrekken door poepluiers, hoe snel ze de palen opzetten  e.d.

 

Dus, aanstaande zaterdag 22 december willen gaan beginnen, om 15.00 uur in de Proosdijhal in Kudelstaart. De volgende trainingen hoor je dan zo snel mogelijk. Groetjes Yoki Bear (papa van Lucas en vast nog wel meer enthousiaste ouders)