De jubileumactiviteiten worden op 22 juni a.s. spetterend afgesloten met een feestelijke slotdag. Naast het traditionele mixtoernooi zal een heuse zeskamp georganiseerd worden voor kinderen, maar ook volwassenen mogen zich uitleven in de diverse spellen, waarin een stormbaan, korfbalpalen natuurlijk, een echte lolbroek en nog veel meer voorkomen. Ieder mag zich individueel of in duo’s opgeven, waarna de organisatie teams gaat samenstellen die samen de strijd aangaan! De inschrijvingen zijn gestart!

Na hard werken is het goed uitrusten op het terras bij VZOD waar de diverse prijzen worden uitgereikt, waarna de BBQ aangezet wordt en men de honger kan stillen. Hierna barst de feestavond los: om te beginnen met de kinderdisco. Daarna zal DJ Andreas het roer overnemen en kunnen de voetjes van de vloer!  We begrijpen dat iedereen staat te trappelen om mee te doen: de inschrijving voor alle onderdelen start a.s. zaterdag 1 juni. Via deze pagina kun je je opgeven voor de diverse onderdelen. De inschrijving sluit in het weekend van 15/16 juni. Goed om te weten bij de verschillende onderdelen:

 • Het mixtoernooi: hoe werkt het ook al weer? Vorm een gezellig team van je vriendengroep, buren, familie en/of collega’s. Denk eraan dat je minimaal 8 spelers moet hebben en dat er daarvan altijd 4 niet KNKV’ers moeten spelen. Houd dus rekening met reserves! Minimum leeftijd: 13 jaar. Elk team levert ook een (meer mag ook) scheidsrechter (die in de eigen wedstrijden kan meespelen). Je mag niet in twee teams uitkomen. We strijden om de grote wisseltrofee maar gezelligheid en plezier zijn het belangrijkst. Lijkt het je wel wat, maar heb je geen team om je bij aan te sluiten? De commissie Werving en Promotie (werving@vzod.nl) verzorgt graag de bemiddeling, ook en juist voor deelnemers zonder korfbalachtergrond. Hier kun je ook terecht bij andere vragen over het mixtoernooi.
 • Voor de zeskamp kan men zich individueel of in duo’s opgeven, bijvoorbeeld ouder/kind; de organisatie zorgt voor een indeling in teams die zoveel mogelijk gelijkwaardig aan elkaar zijn qua leeftijd en samenstelling. Er is geen leeftijdsgrens, niet aan de onderkant, maar ook niet aan de bovenkant.
 • Voor de bbq (aanmelding gesloten) is er keuze uit: 
  • grote portie vlees  € 12,50
  • grote portie vega  € 12,50
  • kleine portie vlees €  7,50
  • kleine portie vega €  7,50
 • Nieuw is dit jaar dat er vooraf betaald wordt; het totaalbedrag kan overgemaakt worden naar rekeningnummer NL35RABO0300167962 t.n.v. kantine VZOD. Inschrijving is pas definitief na betaling, vergeet dat dus niet. Dan rest alleen de hond in de pot…..

De aanvangstijden van de verschillende onderdelen zijn afhankelijk van de inschrijvingen, houd hiervoor de website in de gaten.  We gaan er een gezellige en feestelijke dag van maken waarbij jij niet mag ontbreken!