Voor volgend seizoen zouden wij willen inventariseren of er animo is om een midweek team te starten. We hebben als TC de afgelopen jaren gekeken of er een mogelijkheid is om een derde/vierde seniorenteam in de breedtesport samen te stellen op zaterdag. Dit is al een aantal seizoenen helaas niet gelukt. We hebben de afgelopen weken de vraag gekregen of er nog een seniorenteam komt. Hierop hebben we gezegd dat dit niet haalbaar is op de zaterdag.

Voor een midweek team heb je net zoveel spelers nodig, maar is de mogelijkheid om invallers te regelen misschien makkelijker als op de zaterdag. We hebben bij de bond nagevraagd hoe een midweek team in zijn werk gaat. Je speelt je wedstrijden door de week, de thuisspelende vereniging bepaalt zelf welke avond dat is. Het zal dus niet op een vaste avond zijn, alleen bij de thuiswedstrijden bepaal je als vereniging de avond. Verder is de starttijd van een wedstrijd altijd tussen 19.30 en 21.30 uur.

We zouden graag willen weten of er spelers zijn die hier interesse in hebben. Het geldt voor alsnog alleen voor de veldcompetitie. We gaan ervan uit dat als je je aanmeldt je er ook zoveel mogelijk bent. Zouden jullie je uiterlijk 26 mei aan willen melden?

Je kunt mailen naar ellen@vzod.nl of een app sturen naar 0612632131.