Er stond vandaag 8 februari een pittige partij op de agenda. VZOD B1 moest het opnemen tegen fluks. Beide ploegen staan bovenaan in de poule en waren er op gebrand om deze wedstrijd met win st af te sluiten. Vanaf het startsein gingen beide teams ervoor. Beide ploegen scoorde al vrij snel, en de eerste helft ging het steeds gelijk op. De eerste helft werd afgesloten met een 4-4 in punten. De spanning was bij de spelers goed te zien, en dit moesten ze los gaan laten om in de tweede helft weer te gaan knallen. De energie en wil was er zeker. En ook dit hebben zij in de tweede helft weer laten zien, door mooie aanvallen en goeie combinaties. Beide teams waren aan elkaar gewaagd want de stand bleef gelijk opgaan, en de spelers hebben een knappe wedstrijd laten zien. Helaas bleek aan het eind van deze partij toch dat de tegenstanders dit keer iets te sterk waren. Een mooie, en spannende partij maar helaas geen punten in eigen zak.