Een goede traditie om het seizoen af te sluiten: slotdag en mixtoernooi! Zaterdagmiddag 13 juni beginnen we met het mixtoernooi, nu alweer voor de tiende keer. Hoe werkt het ook al weer? Vorm een gezellig team van je vriendengroep, buren, familie en/of collega’s. Denk eraan dat je minimaal 8 spelers moet hebben en dat er daarvan altijd 4 niet KNKV’ers moeten spelen. Houd dus rekening met reserves!  Elk team levert ook een scheidsrechter (die in de eigen wedstrijden kan meespelen). Je mag niet in twee teams uitkomen. We strijden om de grote wisseltrofee maar gezelligheid en plezier zijn het belangrijkst.

Let op: Minimum leeftijd: 13 jaar!

Lijkt het je wel wat, maar heb je geen team om je bij aan te sluiten? De commissie Werving  en Promotie (werving@vzod.nl) verzorgt graag de bemiddeling, ook en juist voor deelnemers zonder korfbalachtergrond, tegen een klein percentage van de transfersom.

Na het toernooi, als afsluiting van deze dag, zal weer de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt worden en gaan we natuurlijk gezellig eten met elkaar. Dit jaar in de vorm van een barbeque, geheel georganiseerd door meesterkok Gradus v L. jr. En dit voor slechts  € 10,- per volwassene en € 5,50 per kind.

Opgave voor het mixtoernooi en/of de bbq doe je hier, vóór 5 juni.

vzod-vvhj-shirt

Traditiegetrouw is het voorjaar weer de gelegenheid om het werk van de vrijwilligers van VZOD onder de aandacht te brengen. Zonder jullie inzet kan een vereniging niet bestaan. Nog altijd is het moeilijk om mensen te enthousiasmeren voor het meehelpen met de enorme variëteit aan werkzaamheden. Toch wordt dat door de meesten niet als werk gezien maar meer als ontspanning. Voor de tiende keer vragen we aandacht voor al die vrijwilligers door, via de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar, iemand symbool te stellen voor het werk van allen. Jij maakt die keuze door te stemmen. Wie is volgens jou de terechte opvolger van Peter te Riele? Er zijn op dit moment nog zeer weinig stemmen binnen. Het zou jammer zijn als Peter de laatste vrijwilliger van het jaar zou zijn geweest…….

Stemmen voor de Vrijwilliger van het jaar doe je hier.