Een goede traditie om het seizoen af te sluiten: het mixtoernooi tijdens de slotdag! Inschrijven kan nog, tot uiterlijk zondag 3 juni. Zaterdagmiddag 9 juni beginnen we met het mixtoernooi, nu alweer voor de vijftiende keer. Hoe werkt het ook al weer? Vorm een gezellig team van je vriendengroep, buren, familie en/of collega’s. Denk eraan dat je minimaal 8 spelers moet hebben en dat er daarvan altijd 4 niet KNKV’ers moeten spelen. Houd dus rekening met reserves!  Minimum leeftijd: 13 jaar. Elk team levert ook een (meer mag ook) scheidsrechter (die in de eigen wedstrijden kan meespelen). Je mag niet in twee teams uitkomen. We strijden om de grote wisseltrofee maar gezelligheid en plezier zijn het belangrijkst.

Lijkt het je wel wat, maar heb je geen team om je bij aan te sluiten? De commissie Werving  en Promotie (werving@vzod.nl) verzorgt graag de bemiddeling, ook en
juist voor deelnemers zonder korfbalachtergrond. Hier kun je ook terecht bij andere vragen over het mixtoernooi. En of je nu wel of niet meedoet met het mixtoernooi, je bent na afloop welkom bij de barbecue.  Geef je hieronder op voor de BBQ en daar weer onder kan je inschrijven voor het Mixtoernooi. 

bestellen BBQ  (uiterste datum is 3 juni)


Inschrijven Mixtoernooi

SPELERS